Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

23.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Numberblocks Számfölde 21-30 Foglalkoztató készlet - Mathlink

Elérhetőség: Hamarosan 2024. szept. 23-i hét
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. szeptember 20.
Szerezhető CC pontok: 480
Várható szállítási díj: 990 Ft

Fejleszd tovább a számok megismerését a MathLink Cubes Numberblocks 21–30 foglalkoztató készlettel, mely a már népszer 1-10 és 11-20 készletek folytatása. Ez a készlet mindent tartalmaz, amire a gyerekeknek szükségük van ahhoz, hogy Numberblocks MathLink Cubes segítségével építsék fel a 21-től 30-ig terjedő Numberblocks karaktereket úgy, ahogy a népszerű rajzfilmsorozat epizódjaiban is megjelennek. Emellett 3 karakter kiegészítőt is tartalmaz, amelyeket a gyerekek felismernek az epizódokból. A készlet 20 feladatkártyát tartalmaz, amelyek konkrét epizódokhoz kapcsolódnak, így a gyerekek az epizód megtekintése után újrajátszhatják azt. A többi készlethez hasonlóan itt is megtalálhatók a karakter kártyák, amelyek megmutatják a gyerekeknek az egyes számok különlegesség tulajdonságait.

23.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ez a készlet a MathLink Cubes Numberblocks 1–10 és 11–20 foglalkoztató készletek folytatása, amelyek külön-külön megvásárolhatók.

Miként a korábbi készletek, ez a foglalkoztató is kétoldalas feladatkártyákat tartalmaz, amelyek matematikai feladványokat mutatnak a konkrét epizódokhoz kapcsolódva.

A készletben az egyes számok karakter kártyái is megtalálhatóak, rajtuk sok-sok érdekességgel az egyes számokról. Minden kártya tartalmaz egy számegyenest is, amely segít a gyerekeknek megérteni a számok helyi értékét.

A készlet tartalma: 235 MathLink Cubes, 20 MathLink Cubes dupla csatlakozó kocka, 38 arccsempe, 10 Numberling, 3 kiegészítő, 1 matricás lap, 10 db kétoldalas feladatkártya, 10 karakter kártya, és útmutató (a magyar nyelvű útmutató QR kódról tölthető le.

Gyártó: Learning Resources (EK )

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére