Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

5.590 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Jégkrém forma (szilikonból) - Nuuroo

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. november 25.
Szerezhető CC pontok: 112
Várható szállítási díj: 1.290 Ft

Mi lehet finomabb nyáron egy fagyinál?

Az ha otthon, friss alapanyagokból, gyümölcsökkel minden mentesen készítitek el.

Mutatunk hozzá egy nagyszerű szilikon formát, hogy ne csak finom legyen, de különleges formába öntött is :)

Olvass tovább, ahol megosztunk veled egy egyszerű receptet is!

5.590 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A formával 3 alakú jégkrém készíthető: elefánt, rakéta, katica

A forma 100%-ban LFGB szilikonból készül, - 40 Celsius fokig fagyaszthatók.

Gyártó: Nuuroo Dánia (NU433)


A következő recept egyszerű, egészséges és tökéletes gyerekek számára is. Természetes összetevőket használ, hozzáadott tartósítószerek vagy mesterséges ízesítők nélkül, így remek csemege a kicsiknek. Élvezzétek a házi készítésű fagylaltokat! :)

Házi készítésű eper-banán fagylalt gyerekeknek

Hozzávalók:
- 2 érett banán
- 1 csésze friss vagy fagyasztott eper
- 1/2 csésze görög joghurt (natúr vagy vaníliás)
- 1-2 evőkanál méz vagy juharszirup (opcionális, az édesítéshez)
- 1 teáskanál vanília kivonat
Elkészítés:
- Készítsd elő a gyümölcsöket!
Vágd fel a banánt és az epret kis darabokra.
Helyezd őket egy sütőpapírral bélelt tepsire egy rétegben, és fagyaszd le legalább 2 órán át, vagy amíg teljesen megfagynak.
- Keverd össze az alapanyagokat!< br/> Amikor a gyümölcsök megfagytak, tedd a banán és eper darabokat egy konyhai robotgépbe vagy nagy teljesítményű turmixgépbe.
Add hozzá a görög joghurtot, a mézet vagy juharszirupot (opcionális), és a vanília kivonatot (opcionális).
- Keverd simára az alapanyagokat!
Keverd a masszát sima és krémes állagúra. Lehetséges, hogy időnként meg kell állítanod a robotgépet vagy turmixgépet, hogy lekapard az oldaláról az összetevőket.
- Tálalás vagy fagyasztás:
Azonnal tálalhatod a fagylaltot, ha puha-krémes állagot szeretnél. A szilárdabb állag eléréséhez tedd a keveréket egy légmentesen záródó edénybe vagy a fenti jégkrém formába, és fagyaszd további 1-2 órán át, de akár egész éjszakára is benn hagyhatod. Tipp: fogyasztás előtt engedj egy kis melegvizet a formára, így könnyebben ki tudod venni a fagyit a formából.
Ezt követően nincs más hátra, mint elfogyasztani az elkészült finomságot.

Az oldal tetejére